Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Derepazarı Merkez İlkokulu

Telefon : 04643111002
Belgegeçer : 04643111002
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://derepazarimerkezilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Eriklimanı Mah.DerepazarıRİZE
VİZYON : İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.
MİSYON : Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, Sorumluluklarının farkında, Çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, demokratik, ahlaklı, çalışkan olmayı ancak etkin okuma bilinciyle kazanacağına inanan fertler yetiştirmek, Toplam Kalite Yönetimi’ni benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak, Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmak şeklinde belirlenmiştir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :11
Öğrenci :123
Derslik :8
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1728
Öğretim Şekli :tam
Saatler : 09.00 14:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : İlçenin yüzölçümü 29 km² dir. Doğu ve güneyinde Rize, batısında İyidere, kuzeyinde Karadeniz ile çevrilmiştir. Karadeniz ikliminin koşulları İlçe için de geçerli olup, ılık ve bol yağışlıdır. Yıllık ortalama sıcaklık 14-15 C derecedir. Derepazarı’nın çevre ile bağlantısı karayolu ile sağlanmaktadır. İlçe, Rize Merkezinden 7 km uzaklıkta sahilde kurulmuş bir yerleşim birimidir. İlçe merkezinden Trabzon – Hopa karayolu geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Merkez İlçeye bağlı olarak 1949 yılında bucak ve 1954 yılında da belediye teşkilatı kurulmuştur. 9 Mayıs 1990 gün ve 3644 sayılı Kanunla İlçe haline getirilmis olup, 6 Ağustos 1991 tarihinde fiilen faaliyete geçmis ve 3 Ekim 1991 tarihinde resmen açilisi yapilmistir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 7km, ilçe merkeze 1km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :